Taste of Sound

”En unik ljud och middagsupplevelse, med musik komponerad för att förstärka smakupplevelsen”

Ett helt unikt koncept där en trerätters middag komponeras till en totalupplevelse. Genom att skriva musik med samma egenskaper som rätterna, förstärks smakupplevelsen med upp till 60%.Tonsättare Per Samuelsson är initiativtagare till ”Taste of Sound” som är konceptet där vi hjälper er kommunicera ert budskap med hjälp av mat & musik. En middag där musikupplevelsen, smakinintrycken och det visuella går hand i hand för att förstärka den totala middagsupplevelsen.

Varje ”Taste of Sound” middag är helt unik i såväl musik som meny, då dessa komponeras exklusivt för varje middag.

 

Specialkomponerad musik
+

exklusiv och anpassad meny
=
Taste of Sound

 

Arbetsmetoden

Vi har utvecklat en metod där vi tillsammans med kunden analyserar middagens sammanhang, tema, samt vilka budskap och effekter som ska uppnås. I samråd med kocken för middagen, utvecklar vi parametrar för hur vi ska uppnå de de uppsatta målsättningarna.

I kompositionsarbetet arbetar vi med designade ljud och klanger för att förstärka specifika smaker och upplevlser. Resultatet blir en komposition för varje rätt, som förstärker smakintryck för att nå önskade resultat.

Genom att framföra den specialkomponerandet live, kan vi styra musikens dramaturgi helt dynamiskt efter hur middagen fortlöper och utvecklas.

I symbios med kreativ ljussättning, nyskriven musik och en helt unik meny, bjuds ni på en middag där kroppens alla sinnen stimuleras i samma riktning.