Krydda med Musik – Premiär!!!

Äntligen slås portarna upp för krydda-med-musik.se och jag har verkligen sett fram emot den här dagen. Efter att de senaste åren ha arbetat fokuserat med, och blivit extremt fascinerad av hur man genom att matcha rätt smak med rätt musik, kan skapa smakupplevelser utöver det vanliga, så är det otroligt kul att äntligen öppna den här webbplatsen som har funnits i mitt huvud en längre tid.

Jag hoppas att du kommer att följa oss och hitta intressant läsning som du kan ha nytta av oavsett om du lagar mat i hemmet eller driver en restaurang

Jag kommer visa på exempel på allt ifrån hur du själv kan göra mat och musikmatchningar i hemmet, till hur jag arbetar med koncept proffesionellt för större middagar tillsammans med stjärnkockar för hundratals matgäster.

Jag har de senaste åren läst allt jag kunnat komma över i ämnet, träffat stjärnkockar, musikvetare, mött forskare inom molekylär gastronomi, besökt internationella konferenser, hållit i workshops, komponerat musik för middagar, hållit provsmakningar och blivit god vän med forskare från hela världen. Under alla dessa möten märker jag att mat och musikmatchning är ett område med enorm potential som väcker stor uppmärksamhet. Ett stort område som kan vara hur komplext som helst, men även något man kan utföra i hemmet.

Anledningen till att intresset för mat och musikmatchning växer lavinartat, kommer jag återkomma till lite längre fram, så återkom gärna hit med jämna mellanrum. Eller ännu bättre, anmäl dig till nyhetsbrevet, så missar du inget av tipsen om hur just du kan matcha smaker med musik för att förstärka smakupplevelsen.

Per Samuelsson

Leave a Reply Text