Krydda med Musik - Best in The World

Krydda med Musik - Best in The World

Boken Krydda med Musik har utnämnts till Best in The World i kategorin Innovative under Gourmand Awards 2017 i Yantai, Kina, tillsammans med böckerna Cooking for Happiness, Tasty Wastenotes och Age Beautifully Cookbook.

– Vi är otroligt glad och stolt över att ha fått representera Sverige internationellt i den finaste av tävlingar för måltidslitteratur, säger Per Samuelsson författare till boken. Att dryckes och måltidsvärlden visar att mat och musikmatchning är ett viktigt, och prioriterat ämne betyder mycket för oss som är tonsättare och komponerar musik för måltidsupplevelser.

Att boken blev uppmärksammad tyder på att medvetenheten om hur ljud påverkar våra smaklökar och de miljöer vi intar våra måltider i, har stor betydelse och växer sig starkare runt om i världen och nu även här i Sverige. Det känns otroligt spännande att vi banar väg för den medvetenheten, säger tonsättare och fotograf Iréne Sahlin.
Det är i Gourmand Awards man hittar de senaste trenderna inom gastronomi, måltidskunskap och dryckeslitteratur.

Boken Krydda med Musik har tidigare tilldelats titlarna Årets Pionjär av Svenska Måltidsakademien, samt The best Innovative Cookbook in Sweden av Gourmand International.

Tävling: Gourmand Awards 2017
Kategori: Innovation
Datum: 2017-05-28
Pressbilderwww.krydda-med-musik.se/pressbilder

för mer info:
tel: 070-5846062
epost: info@krydda-med-musik.se