Om mig

Per Samuelsson
Per Samuelsson

Jag som driver krydda-med-musik.se heter Per Samuelsson och har arbetat med musik i hela mitt liv. Idag är min verksamhet till största del som tonsättare och ljudinnovatör och har blivit lite av en expert på hur man kan använda ljud och musik för att förstärka andra sinnen. Jag anlitas ofta som konsult eller föreläsare och utvecklar strategier för företag och organisationer för hur de ska använda ljud och musik för att kommunicera på ett medvetet plan.

Jag brinner för att uppleva nya upplevelser och är har en passion för den starka kraft som ljud och musik har i våra liv. Att vi medvetet kan använda oss av ljud för att försätta oss i medvetna sinnesstämningar på en sekunds ögonblick. Jag är lika fascinerad över hur vi påverkas omedvetet av ljud i vår vardag, och brinner för att få bidra med en ljudmiljö som får oss att må bättre och uppleva mer.

Jag driver konstlaboratoriet FANKY art Lab där vi utvecklar nya upplevelser med hjälp av nya tankesätt och innovationer.

Jag älskar att att träffa nya människor som brinner för upplevelsen och passionen för våra sinnen, så tveka inte att höra av dig om du vill komma i kontakt med mig!

mvh,
Per Samuelsson

Leave a reply